Eva Klang Friskvård & Underhållning

Eva Klang Friskvård & Underhållning

God kväll alla nattugglor som är som jag och tycker att den bästa tiden på dygnet är sent på kvällen. Välkommen till bloggen och till ett nytt inlägg. Jag ska prata med er om Eva Klang Friskvård & Underhållning, det är nämligen så här att det var till detta företag jag vände mig när jag behövde hjälp med massage i Klippan, eftersom det är ett företag som jag hade hört skulle ha kompetens inom massage då min dotter har gått dit på företagsmassage.

Det visade sig vara en bra rekommendation för jag fick den hjälp som jag behövde med min värkande kropp. Tyvärr har jag ett hemskt monotont jobb vilket har lett till stelhet och ömhet i musklerna. Egentligen tycker jag att vi på vår arbetsplats också skulle få företagsmassage men chefen slog dövörat till när jag kom med det förslaget. Det brukar vara så att är jag föreslår något blir det alltid kalla handen, men jag ske be en annan anställd ställa samma fråga för man får inte vara dum utan räkna ut det, så kanske det blir andra bullar. Hur som helst, är det någon av er som vill få massage i Klippan med omnejd, då ska ni veta att både jag och min dotter känner oss väldigt nöjda med den massage som vi fick hos Eva Klang Friskvård & Underhållning. Det går att få olika slags massagebehandlingar. Jag som har värk valde en djupgående behandling medan min dotter valde en avslappningsmassage. Du som vill boka en tid kan göra det genom BokaDirekt, och det är egentligen bara att du klickar på länken som jag lagt in så kommer du till Eva Klang Friskvård & Underhållnings egen sida där du får reda på mer och även kan boka tid. 


Kommentarer är stängda.