Bli piggare och friskare

Bli piggare och friskare

Att med jämna mellanrum på gå massage i Falköping är bra för dig, det är bra för både din kropp och själ. Dels får man slappna av och lämna vardagens stress och jäktiga tempo bakom sig, och dels får man en skön behandling av sin kropp. Idag tänkte jag prata lite närmare om massage, vad det finns för massagetyper och vad det finns för effekter. Jag hoppas att du kommer gilla det.

Massage är en bra investering i sig själv, och det finns massor av olika former av massage att välja mellan. Man kan till exempel prova på traditionell thaimassage, oljemassage, klassisk svensk massage, idrottsmassage eller lymfmassage med flera. Vilken sorts massage du väljer är helt upp till dig – det viktigaste är att du känner dig bekväm och avslappnad. De olika massagetyperna arbetar på olika sätt och har därmed lite skiljande effekter. Kolla upp vilken massagetyp som passar bäst för de effekter som du är ute efter. Du kan också fråga en massör som har bättre kunskap inom området.

Det finns många fördelar med massage, både för din kropp och ditt psyke. Massage minskar stresshormonerna i kroppen, vilket gör att du blir mer avslappnad och kan därmed ge dig godare sömn och minskad risk för sjukskrivning. Massage ökar även cirkulationen och ger mer syre till musklerna, vilket gör att du känner dig piggare och friskare. Dessutom är det bra för din hud – massage ökar blodcirkulationen i ansiktet och gör att huden får bättre näring och blir mjukare och smidigare.

Det finns alltså många skäl till varför man borde unna sig en massage i Falköping då och då. Massage är ett bra sätt att ta hand om sig själv, och det finns inget som slår en skön och avslappnande massage för att koppla av och ladda batterierna. Så unna dig en skön massage – du förtjänar det.


Kommentarer är stängda.