Välgörande healing nära Luleå

Välgörande healing nära Luleå

Hej du vackra ljussjäl!

Hur mår du idag? Själv sitter jag på jobbet och tar en välbehövlig paus så då tänkte jag att jag passar på att skriva ett inlägg med en härlig rekommendation nämligen att testa healing. Mitt absoluta favoritställe och absoluta favoritperson som hjälper mig med det är Annica på Annicas Soul Cottage. Jag tar gärna en tur från Luleå för att besöka henne för det är verkligen välgörande för både kropp och själ. Jag brukar boka tid ungefär en gång varje månad och det är det bästa jag vet.

Första gången jag testade healing blev det så tydligt hur mycket både fysiska och mentala blockeringar jag bar på så det fanns en hel del att jobba bort. Efter en behandling med healing kan man uppleva olika känslor. Vissa blir väldigt trötta och kan till och med känna sig lite ledsen men det är bara en slags utrensning. Oftast får man en känsla av lugn och ro. Och att man får ny energi och känner sig liksom i balans både inifrån och utifrån. Har du ont någonstans vare sig det är fysiskt eller beror på mentala ärr så lindrar healing det också.

Nu går jag regelbundet för att det är så skönt och för att bibehålla den här balansen och livet är ju sådant att det hela tiden händer saker så då är det skönt att liksom ta hand om det direkt och inte samla på sig så att det skapar blockeringar. Jag känner en helt annan harmoni i både kroppen och huvudet nu och jag vet att healing är något som kan hjälpa så många människor. Man behöver inte vara varken andlig eller spirituell, det har med energier att göra inte någon särskild tro. Sen har Annica även förmåga att göra medial vägledning så vill man och är öppen för det så går det ju att göra i en kombination. Men det är upp till var och en.

Nu ska jag återgå till jobbet, men var rädd om dig! Solsken och vårvindar till dig!


Kommentarer är stängda.