Medicinsk fotvård i Malmö

Medicinsk fotvård i Malmö

Tjenamors bloggen!

Helgen firades in med medicinsk fotvård hos Miris i Malmö, som bjöd på en skön behandling för att motverka förhårdnader på fötterna. Med tanke på att jag väldigt sällan går runt i ergonomiska skor så får mina fötter utstå en hel del stryk under många timmar varje dag, därför brukar jag emellanåt få mina fötter behandlade med medicinsk fotvård. Det vore så klart enklare att bara använda sig av ergonomiska skor men det är inte riktigt så enkelt, jag arbetar i klädbutik i Malmö och där behöver vi använda produkter som är lanserade av det företaget som vi representerar. De producerar väldigt snygga skor så det är med glädje som jag tar på mig de, men mina fötter blir inte riktigt lika glada. Jag har under många år haft problem med fötterna och det beror på lite olika anledningar, dels så präglades min uppväxt av trånga fotbollsskor och skridskor samtidigt som jag på sommaren gick mycket barfota. Malmös gator är inte riktigt anpassade för att man som liten grabb ska springa runt barfota under flera månader, utan det är mycket småsten och grus som sliter väldigt mycket på fötterna. Så sedan många år tillbaka så har jag blivit behandlad med medicinsk fotvård och det ger definitivt resultat omgående. Till en början var det väldigt obehaglig eftersom jag är så himla kittlig om fötterna men man vänjer sig med tiden och nu är det riktigt skönt att få en fotvårdsbehandling någon gång i månaden.

Miris Medicinsk Fotvård har även något som kallas cuping massage som verkar vara någon form av behandling med sugkoppar, det ser lite obehagligt ut men jag funderar faktiskt på att prova det någon gång. Om jag skulle få för mig att testa det så kommer jag givetvis att skriva om det och förklara behandlingen mer efteråt, just nu har jag noll koll på vad det gör för kroppen. Nu är det åter till arbete mina vänner!  


Kommentarer är stängda.