Kinesologi hjälpte mitt knä

Kinesologi hjälpte mitt knä

Hej!

Idag vill jag rikta mitt inlägg till dig som lever med besvär så som exempelvis huvudvärk, sömnproblem, knäskador, depressioner, jag kan hålla att radda upp olika besvär men jag tror att ni nu förstår grejen. Detta inlägg är ett litet tips till dig och din kropp. Prova kinesiologi!

Jag har sedan några år tillbaka haft problem med mitt vänstra knä efter en incident på fjället, under den tiden från det att skadan inträffade så har jag sammanlagt kontinuerligt besökt fem stycken olika läkare och sjukgymnaster som alla har givit olika svar. Till en början så sades det att korsbandet hade skadats, detta var hos en sjukgymnast hemma i Stenungsund. Jag fick några råd som inte hjälpte det minsta, så jag tog mig vidare till en läkare då berodde smärtan på att menisken hade skadats och samma sak som hos sjukgymnasten uppstod. Jag fick lite övningar som jag skulle göra utan någon förbättring, till slut orkade jag inte mera. Efter fem besök hos läkare så beslöt jag mig för att prova något annat och då kom jag fram till att kinesiologi kanske kan hjälpa. Jag var verkligen djupt nere på botten när jag gjorde ett besök hos Carpe Punctum i Stenungsund, det var inte bara smärtorna i knät utan det var depression och sömnlöshet också. Men efter några behandlingar så gav det resultat, knät började må bättre samtidigt som jag någonstans hittade ett inre lugn och kunde bli kvitt sömnproblemen och depressionen. Kinesiologi gjorde alltså det som fem utbildade doktorer inte kunde göra och ibland undrar jag om det var en sådan annorlunda skada att man inte kunde fastställa vad smärtan berodde på.

Har du besvär med din kropp och hälsa så ge kinesiologi ett försök, boka in dig på några behandlingar och se om det kan hjälpa dig också. Du förtjänar att vara frisk och må bra!


Kommentarer är stängda.