Healing för kroppen

Healing för kroppen

Hej och välkomna tillbaka till ännu ett blogginlägg!

Jag har varit sjuk och inte riktigt haft orken att skriva något inlägg men nu är jag äntligen på väg tillbaka igen. Under en längre period så har jag nu varit sjuk ovanligt ofta och jag vet inte riktigt vad det beror på, därför provade jag på healing. Jag är inte mycket för att knapra tabletter när jag är sjuk utan jag brukar använda mig av lite huskurer men eftersom de inte verkade hjälpa så tänkte jag att healing kan vara nyckeln till att få igång min kropps självläkningsförmåga igen. Jag var och besökte Qvantum Healing som ligger en bit från Kungsbacka, det var min kollega som hade rekommenderat mig att gå dit. När jag blir sjuk så är det oftast så att jag får fruktansvärd värk i kroppen som gör att jag knappt kan ta mig ur sängen. Det är väldigt sällan att förkylningen stoppar mig från att jobba utan det beror allt som oftast på värken.

Mitt första besök hos Qvantum Healing var väldigt avslappnande och gav en känsla av ny energi som lindrade mina besvär en aning. Min förhoppning är inte att bara få bort värken tillfälligt utan jag vill väldigt gärna att det ska försvinna permanent så att jag inte blir sjuk så ofta som jag brukar. Det är aldrig kul att behöva vara sjuk, men jag tror verkligen att healing kan hjälpa min kropp att bygga upp sin styrka och kraft för att få bort värken.

När det kommer till huskurer som jag använder hemma så är ingefära min absoluta favorit, det hjälper inte bara mot förkylningen utan det är faktiskt väldigt gott också. Under vintertiden brukar jag dricka färskpressad ingefära en gång om dagen för att väckas till liv lite och hålla baciller borta. Vi får se om healing och ingefära kan vara det vinnande konceptet.  


Kommentarer är stängda.