Härlig massage i Tranås

Härlig massage i Tranås

Hej mina kära bloggföljare

I dagens inlägg kommer jag med en påminnelse till er allihop om att ta hand om er. Det är så många både i min närhet och som man möter som är så stressade och mår dåligt, ska det verkligen behöva vara så? Jag var på massage igår och fick verkligen en egen påminnelse om att ge mig tid för mer avkoppling och återhämtning. Jag går hos en jätteduktig och härlig kvinna i Tranås och varje gång säger hon till mig att jag måste ta bättre hand om mig själv.

Det är så lätt att man bara kör på, man faller in i ett särskilt tempo där allting bara går i ett och så rusar tiden fram och man känner inte efter. Förens man blir sjuk. Vi behöver bli bättre på att stanna upp, känna efter och lyssna på kroppens behov. Den talar så tydligt om för oss vad vi behöver, men om vi inte lyssnar på de första tecknen så kommer den att ge oss starkare och tydligare tecken tills vi faktiskt lyssnar. Men om vi blev bättre på att lyssna in så behöver vi inte pressa kroppen så hårt, och då kanske vi kan undvika att hamna där att man inte har något val.

Utmattning och stressjukdomar blir allt vanligare men det går att göra något åt. Vi måste ta större ansvar för vår hälsa och de omkring oss. Vad kan du göra hemma och vad kan du göra på jobbet för att minska stress? En sak som hjälper mot stress, spända muskler och som ger nödvändig avkoppling och ny energi är massage. Gör den investeringen i dig själv är du snäll. Jag hoppas att jag kunnat ge dig en viktig påminnelse och motivation att rå om din hälsa. Var rädd om dig!


Kommentarer är stängda.